Workshop ‘Natuurlijk in je KRACHT’

Maandag 4 juni  a.s. organiseert Praktijk Prisma i.s.m. Angelique van Dongen van Hilkensbergpark een workshopavond voor volwassenen vanaf 19.00 uur op de geweldig mooie en rustgevende locatie ‘Hilkensbergpark’ in Broekhuizen met als thema: NATUURLIJK in je KRACHT

 

NATUURLIJK in je KRACHT is een workshop voor volwassenen,  waarin je tijdens een wandeling in de natuur op zoek gaat naar jouw eigen krachtstok/krachtsymbool.
En jouw krachtstok/ krachtsymbool kun je na deze wandeling,  met de aanwezige knutselmaterialen, de accenten geven die bij jou passen waarbij je gaat ervaren wat dit met je natuurlijke kracht doet.


Een krachtstok/krachtsymbool is een heel oud idee, wat de indianen al veel gebruikten.
Ze maakten een krachtvoorwerp, zoals een stok of een steen, puur op intuïtie en stopten daar hun kracht in door middel van kleur, edelstenen en veren. En natuurlijk een lekkere olie om ze daarbij te helpen en ze de KRACHT te geven om spannende dingen te overwinnen.
En als je nu denkt: ‘Wat hebben die indianen van vroeger met NU en met mij te maken?’ Dan herken je vast wel dat jij, net als deze indianen van vroeger, nog spannende dingen hebt waar je tegenop ziet, die onrust of spanning in je lijf veroorzaken en/of waarvan je gaat malen in je hoofd .

Tijdens de workshop NATUURLIJK in je KRACHmaak je jouw eigen krachtstok/krachtsymbool met jouw eigen intentie, bijvoorbeeld het versterken van een eigenschap in jezelf, zelfvertrouwen, openheid, verbinding, innerlijke kracht, liefde voor jezelf et cetera.
In deze workshop ga je ook ervaren dat je door het zoeken én maken van jouw eigen krachtstok/krachtsymbool zelf de regie kunt hebben over deze spanning en onrust én ervaar je ook dat je al lopend, zoekend in de natuur en al knutselend met jouw krachtstok contact kunt maken met jezelf en jouw intentie waarmee je deze krachtstok/krachtsymbool maakt.
Deze krachtstok/krachtsymbool kan je helpen op momenten dat je het nodig hebt of dat je je minder prettig voelt. Het herinnert je aan je eigen innerlijke kracht en uniciteit/uniekheid, waardoor je focus meer en meer hierop wordt gericht.

Benieuwd naar deze workshop?
Ervaren dat jij met jouw krachtsymbool dichter bij jezelf en jouw natuurlijke kracht kunt zijn?
Meld je dan aan !!

Je bent van ❤❤ WELKOM!!

Frequentie: 1 avond
Tijd: 19.00- +/- 21.30 uur ( inloop vanaf 18.50 uur)
Aantal deelnemers: maximaal 6 deelnemers
Locatie: Hilkensbergpark, Broekhuizen
Kosten: € 25,00 voor deze avond (incl. materialen, koffie, thee en iets lekkers)
Aanvullende informatie vind je in de digitale flyer!

Wil je er zeker bij zijn, reageer dan NATUURLIJK , want VOL=VOL !!

Voor meer info en/of aanmelding:
E-mail   : info@praktijkprisma.nl
Tel         : 06-11474365
Website: www.praktijkprisma.nl


Warme,  ❤❤ groet en tot 4 juni a.s.!!!

Geplaatst in Blog