Route

Kaartje (Google)

Vanuit de richting Lottum:

Volg de bebouwde kom borden Broekhuizen- Broekhuizenvorst. Ga niet de bebouwde kom van Broekhuizenvorst in maar vervolg jouw weg richting Blitterswijck. Je ziet aan de rechter kant Kasteel Ooyen liggen. Voorbij Kasteel Ooyen zie je aan de linker kant van de weg ODC (Oerlemans Diepvries Centrale) liggen. Tegenover ODC ga je bij drie eikenbomen rechtsaf (= Horreweg). Volgt deze weg. Aan de rechter kant zie je een boerderij liggen met een blauw hekwerk. Je kunt na dit blauwe hekwerk de eerste oprit rechts nemen en de auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. De bewegwijzering zal jou naar de ingang van Praktijk Prisma brengen aan de achterkant van het huis. Je kunt plaats nemen in de wachtruimte van Praktijk Prisma.

Vanuit de richting Wanssum:

Volg de doorgaande weg van Wanssum naar Blitterswijck. Rijd door de bebouwde kom van Blitterswijck richting Broekhuizenvorst. Na de bosrijke omgeving vind je aan de rechter kant ODC (Oerlemans Diepvries Centrale). Tegenover ODC ga je bij drie eikenbomen linksaf en meteen weer linksaf (=Horreweg). Je volgt deze weg. Aan de rechter kant zie je een boerderij liggen met een blauw hekwerk. Je kunt na het blauwe hekwerk de eerste oprit rechts nemen en de auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. De bewegwijzering zal jou naar de ingang van Praktijk Prisma brengen aan de achterkant van het huis. Je kunt plaats nemen in de wachtruimte van Praktijk Prisma.

Vanuit de richting Tienray/Swolgen:

Volg in het centrum van Tienray de doorgaande weg naar Swolgen. Rijd door de bebouwde kom van Swolgen richting Broekhuizenvorst. Na een scherpe bocht naar rechts ga je linksaf (= Krienestraat). Daarna 1e straat rechtsaf (Ganzenkampstraat). Je vervolgt deze weg tot het einde. Dan ga je rechtsaf (= Blitterswijckseweg). Aan de rechter hand zie je ODC (Oerlemans Diepvries Centrale). Tegenover ODC ga je bij drie eikenbomen linksaf en meteen weer linksaf (=Horreweg). Je volgt deze weg. Aan de rechter kant zie je een boerderij liggen met een blauw hekwerk. Je kunt na het blauwe hekwerk de eerste oprit rechts nemen en de auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. De bewegwijzering zal jou naar de ingang van Praktijk Prisma brengen aan de achterkant van het huis. Je kunt plaats nemen in de wachtruimte van Praktijk Prisma.