Behandelaanbod

Praktijk Prisma is een praktijk voor psychosociale therapie, hypnotherapie, relatietherapie, Eenzijdig Relaties Verbeteren® , Systeemtherapie en Mindfulness in Broekhuizenvorst.Praktijkruimte voordeur
Praktijk Prisma kenmerkt zich door haar kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en werkt vanuit de visie dat ieder mens diep van binnen precies weet wie hij is, wat hij wil en wat hij nodig heeft. Soms is echter het zicht op al deze EIGEN mogelijkheden vertroebeld door alle gebeurtenissen op iemands pad.

De missie van Praktijk Prisma is om ieder kind, jongere en volwassene de tools én ruimte te bieden om weer bij zijn eigen mogelijkheden te komen, zodat deze weer gezien en ervaren kunnen worden. Met als doel dat al die mogelijkheden en hulpbronnen weer onderdeel van jouw leven worden, vertrouwen wordt gevoeld en weer regie over eigen leven kan ontstaan.

Praktijk Prisma richt zich met psychosociale therapie, hypnotherapie, mindfulness en counseling op volwassenen, gezinnen, werknemers, werkgevers en teams.

Vormen van therapie binnen Praktijk Prisma:

– Individuele psychosociale therapie/Hypnotherapie
– Systeemtherapie/Gezinstherapie/Ouderbegeleiding (meer info: klik hier)
– Relatietherapie, Eenzijdig Relaties Verbeteren® (de relatie met jezelf/partner-partner/ouder-kind/werkgever-werknemer, etc) meer info: klik hier)
– Trauma therapie/DRT/BJT-EFT (meer info: klik hier )
– Ouder-kind begeleiding
– Familie Opstellingen/Sociaal Panorama
– Mindfulness
– Lotgenotencontact in groepen/groepsbegeleiding
– Workshops (zie cursus&workshops)

Methodieken en werkwijzen binnen de praktijk zijn geënt op wetenschappelijk psychologische onderzoeken, kennis en ervaringen en hebben een integraal, holistisch karakter.

Voor meer informatie over bovenstaande therapievormen, neem gerust contact met mij op.

Voor meer informatie over signalen/klachten/onderwerpen/issues waarvoor je terecht kunt bij Praktijk Prisma, zie ook kinderen of volwassenen.


 

Praktijkruimte 3