GESLAAGD!! BREAK FREE met EENZIJDIG RELATIE VERBETERING- ERV® binnen Praktijk Prisma

BREAK FREE  met Eenzijdig Relaties Verbeteren -ERV ® 

Na een jaar vol focus en oefenen, heb ik de opleiding Eenzijdig Relaties Verbeteren -ERV ® afgesloten en mijn diploma en licentie in ontvangst kunnen nemen.
Vanaf nu ben ik ook erkend ERV ® therapeut! 

Het voelde heerlijk om in een enorm inspirerende groep op deze manier gedurende een jaar, intensief bezig te zijn geweest met de vraag ‘Hoe kun je eenzijdig relaties verbeteren?’. Tevens voel ik me rijk om op deze manier, naast alle mogelijkheden binnen mijn praktijk, nog meer te kunnen bieden aan cliënten op het gebied van verbetering van een relatie- in welke vorm dan ook. Het afgelopen jaar was ook een opleidingsjaar waarin ik heb genoten van de bezielende, vakkundige en enthousiaste manier waarop Claudie van Ginneken-hoofddocent-  les gaf.

Een jaar waarin ik dus ook heel veel tools aangereikt heb gekregen en me helemaal heb kunnen  ‘onderdompelen’ in de materie van het Eenzijdig Relaties Verbeteren®. En na al die jaren van opleiding en bijscholen blijf het nog steeds magisch mooi om dit toch maar weer te mogen/kunnen ervaren; heerlijk en trots op mezelf en mijn groepsgenoten!!
Chapeau Claudie voor de opzet en inhoud van deze opleiding!!
Door de vele ‘vlieguren’  heb ik natuurlijk ook mijn eigen belemmerende gedachten ervaren- jawel, ook ik heb ze nog steeds – en daarnaast voel ik dat ik deze belemmerende gedachten nu effectief om kan vormen/kan transformeren tot positiviteit en ruimte in en voor mezelf. En tevens ervaar ik weer een enorme groei t.a.v. het  effectief begeleiden van cliënten die in de relatie met zichzelf of met anderen vastlopen, telkens terugvallen of ervan overtuigd zijn dat hun pogingen tot verandering gedoemd zijn te mislukken.

In mijn praktijk vertellen cliënten vaker; ‘ik heb al zo vaak geprobeerd zelfverzekerder over te komen, maar telkens val ik terug in mijn oude patroon’ of, ’wat ik ook doe, mijn man gaat toch niet veranderen’, of  ‘ik had nog iets willen uitpraten met mijn tante, maar nu ze is overleden kan het niet meer en daar blijf ik last van houden’  of ‘telkens als ik die collega zie, voel ik de nekharen al overeind gaan en raak ik geïrriteerd, want zij doet…..’
Door al deze gevoelens en gedachten voelen cliënten zich vaak onmachtig en onzeker om zelf aan de slag te gaan en VERANDERINGEN ECHT DOOR TE VOEREN.

In veel relaties is het niet mogelijk of wenselijk samen het probleem te bespreken en te zoeken naar oplossingen.
Het gevolg is dat het probleem onder de oppervlakte sluimerend aanwezig blijft en negativiteit, irritatie et.cetera kan gaan veroorzaken bij jezelf.  Hierdoor kun je vermoeid raken, de focus verliezen en dit kan zelfs gebeuren wanneer de ander niet in de buurt is.
Het kan je leven, je levenslust  en vitaliteit enorm beïnvloeden. De impact op je leven kan steeds groter worden.
Het kan enorm inwerken op je zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het geloof dat het werkelijk een keer tot een oplossing komt verminderd en hierdoor kom je in een negatieve spiraal terecht.

Met eenzijdig relaties verbeteren kun JIJ ZELF elke relatie verbeteren, omdat ik met jou aan de slag ga om een ontspannen, prettige relatie open te leggen.
Zonder dat de ander binnen die relatie iets hoeft te doen.  Zonder dat je het er met de ander over hoeft te hebben.

Eenzijdig Relaties Verbeteren-ERV ®  helpt voor elke relatie:
-verbeter de relatie met jezelf,  je echtgenoot/partner, familie, vrienden, werkgever et cetera
– Eenzijdig Relaties Verbeteren kan ook ingezet worden als de andere persoon niet (meer) in beeld is of contact niet meer mogelijk is (denk aan emigratie, echtscheiding), bij (ernstig) ziekte (o.a. dementie),overlijden, voor verbetering van de relatie met jezelf ( bij laag zelfbeeld, laag zelfvertrouwen, lage zelfwaardering, vaak negatief denken over jezelf et cetera).
Door Eenzijdig Relaties Verbeteren is dan toch ingrijpende blijvende verbetering haalbaar.

Voor verbeteren van de relatie met je partner/echtgenoot: lees dit artikel  over de 7 manieren waarop jij aan de slag kunt met het verbeteren van je relatie met je partner, zonder afhankelijk te zijn van de inzet van je partner

Wil je meer weten over alle mogelijkheden die Praktijk Prisma heeft om met JOU eenzijdig aan jouw relatie te gaan werken, neem gerust contact met me op!!

 

Geplaatst in Blog