LOSLATEN

Het geheim van overvloed aantrekken is  Loslaten

 

loslaten


Loslaten
 is belangrijk voor het aantrekken en toestaan van overvloed in je leven- op welke manier dan ook.
Vasthouden blokkeert jouw vermogen om in het HIER en NU te ontvangen.
Misschien houd je vast aan verdriet, wrok of pijn van het verleden of misschien houd je wel vast aan de positieve dingen uit je verleden zoals de kwaliteiten van vorige liefdes-of vriendschapsrelaties. En juist deze gevoelens blokkeren dat de kwaliteit van toen nu terug komt.

Misschien houd je vast aan hoe het leven zou moeten zijn, aan verwachtingen, regels of eisen die je aan jezelf stelt, aan anderen of aan het leven. Dit hindert acceptatie en de magie van de positieve energiestroom die ervoor zorgt dat dingen in je leven komen, dingen op jouw pad komen die jouw leven naar een hoger niveau tillen.

Hoe meer je dingen nodig hebt of wanhopig naar een persoon verlangt of naar een bepaalde situatie, hoe meer je dit juist afstoot. Als jij NIET (meer) afhankelijk bent van de buitenwereld en wat de buitenwereld er dus van vindt en zegt,  al jij oprecht van jezelf houdt, jezelf respecteert en accepteert, zal de energie stromen en zullen veranderingen in gang gezet worden. Niets zal veranderen totdat jij verandert

Aan de andere kant, verlangen is een gezonde emotie en is anders dan iets nodig hebben. Voel jouw verlangens van wat je zoekt. De reden waarom je het verlangt is bijvoorbeeld liefde, succes, geluk vrijheid of plezier. En laat de uitkomst, de verwachting dan los…

Loslaten, vertrouwen, respect, acceptatie en liefde voor jezelf is de sleutel.

Loslaten creëert namelijk ruimte voor iets nieuws. Loslaten gaat je alleen maar meer brengen!

Als iets (of iemand) voor jou is weggelegd komt het altijd naar je toe (of terug) en zelfs op een hoger niveau. Het is echter het vast houden aan iets of iemand, waardoor dingen/personen blokkeren om naar je toe te laten komen.

Er is een groot verschil tussen verlangen, iets nodig hebben of wanhopig zijn, deze laatste twee gevoelens zijn hetzelfde als een gebrek ergens aan hebben en als gevolg hiervan zul je hetgeen je wenst juist niet krijgen.

Bij verlangen laat je verbeelding en creativiteit en alle positieve gevoelens die horen bij het bereiken van je doel, stromen. Gepassioneerd zijn over je doel maar niet afhankelijk zijn hier van of afhankelijk zijn van de mening van de buitenwereld. Vertrouw erop dat je het zult krijgen en laat het los.

Vertrouw erop dat het Universum – of welke naam je het zelf ook wilt geven – even graag als jij wilt dat je krijgt waar je naar verlangt. Dit hoeft geen strijd te zijn, je kunt hebben wat je wilt, met verlangen, vertrouwen, positiviteit en verbeelding en laat het dan toe in je leven.

Vertrouw erop dat als je iets loslaat, of het nou een persoon is of iets anders, als het voor je bestemd is, komt het naar je terug of komt het in je leven!  JIJ kunt creëren als je LOS LAAT !!


Hoe laat je iets los?

Neem een moment van rust voor jezelf.  Ga zitten of liggen en focus jouw aandacht op jezelf. Richt je maar even op jouw ademhaling. En terwijl je ademhaling zo rustig op en neer gaat, kun je jezelf de vraag stellen ‘wat of wie wil ik loslaten?’

En merk maar op wat er naar boven komt. Dit kunnen gevoelens, gedachten, beelden, geluiden, geuren zijn. Merk maar op wat er naar boven komt. Je hoeft er niets mee te doen. Dan mag je je ogen weer openen.

Schrijf nu de dingen op die uit jouw onderbewuste naar boven zijn gekomen. Noteer ze op een vel papier .
Hieronder een paar voorbeelden van “dingen” die je misschien vast houdt:
– Mensen

– Dingen van een voorbije relatie, goed of slecht

– Gebeurtenissen, gevoelens, gedachten uit het verleden, goede of slechte

– Verdriet, boosheid, pijn.

Dit vel papier kun je vervolgens verbranden. En terwijl je dit papier verbrandt,  zeg je hardop ‘ik laat het los’. En herhaal deze woorden maar als je deze behoefte hebt.  En stel je dan ook letterlijk voor dat je iets/iemand/gevoelens/gedachten loslaat. Visualiseer dat je los laat.
Mediteren om los te laten is ook krachtig. Gebruik steeds de intentie het los te laten.
Dit werkt ongelooflijk krachtig !!

Wil je nog meer weten over hoe je gevoelens/gedachten/dingen/personen/situaties los kunt laten met de juiste intentie?
Bel/mail me ( klik hier); je bent van HARTE welkom !!
 let-go-en-be-free

Veel succes, niet twijfelen, doen!       LET GO  and BE FREE !!!

Liefs,

Sylvia

Geplaatst in Blog